Ideer

14. marts // Visuel Brainstorming

 

At komme med min idé nu er for tidligt. Men jeg er meget glad for at I, Helsingør Kommune, har spurgt os borgere, hvad vi mener. Og dejligt, at der kom så mange mennesker i går til jeres opstartsmøde. At vi debatterer med hinanden – her in space – eller på møder – oplever jeg som meget værdifuldt. Talt med flere i går, som sagde, at de havde tænkt ét før mødet, men nu tænker noget andet. Fordi der kom interessante idéer frem fra andre. Og det samme tænker jeg. Jeg får flere – og nye idéer, når jeg hører om andres idéer.

Men det vigtigste jeg forestiller mig nu, er, at området skal bruges til flere formål. Det vil være mest værdifuldt hvis knivskarpt erhverv kan mødes med subkulturel livsform. Så i mit hoved er der: en kreativ uddannelse, kontor fællesskab for mellemstore og mindre virksomheder (gerne i beskæftigelse indenfor samme kultur som uddannelsen). Spisehus med plads til mange, men stadig personligt og hyggeligt. Caféer, restauranter og udbydere af madvarer i et område, der minder om torvehaller. Fitnesscenter – á la cross fit i et af de rå rum (et loft i N.Y. kunne ikke gøre det bedre) En bohemet rå biograf. Åbne værksteder, hvor du kan få hjælp af kunstnere til at udforme din idé (serigrafi-værksted/gammeldags-foto-kunst/keramik osv)

De idéer jeg og andre kommercielt/kreativt arbejdende fra STATIONEN har, gemmer vi virtuelt på Pinterest (billeder vi finder på nettet). Og billederne/idéerne lagrer sig i hovedet, til vi på et tidspunkt vil komme med et endeligt oplæg. Så mine – og andres – idéer er at se her >> tryk på link.

http://pinterest.com/o2design/v%C3%A6rftshallerne-i-helsing%C3%B8r-visuel-brainstorming/

Anne Sofie Obel

Similar Posts